Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigitte Bardot RESPINGE permisul de sănătate și îi cheamă pe cei nevaccinați la REVOLTĂ: 'Banii noștri poartă viruși. Ar fi bine să nu îi dăm statului'

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot critică cu fermitate permisul de sănătate într-un interviu recent în săptămânalul Valeursactuelles. Bardot își aduce sprijinul neclintit demonstrațiilor împotriva permisului de sănătate și a obligației de vaccinare.

Ea sugerează un boicot total pentru stat, oferind francezilor nevaccinați, care nu vor mai „avea posibilitatea de a trăi normal și liber” să „lovească impozitele. Deoarece banii noștri poartă viruși, cred că ar fi bine să nu îi dăm statului.”

Vedeta editorialistă de la CNews este un bun candidat la alegerile prezidențiale din 2022. „Sunt foarte conștientă de tot ce a spus, i-am citit cărțile”, a spus fosta vedetă de film (n.r.: Éric Zemmour).

Cu toate acestea, în ciuda „unei stări și a unei valori foarte puternice”, Bardot regretă că „nu are aceeași perspectivă [n.r.: ca ea] asupra animalelor.” „Voi vota partidul sau persoana care se adresează cel mai bine suferinței animalelor. Restul, nu-mi pasă!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.